Feestelijk kerstdiner voor 90 ouderen

06 december 2017

0

aangeboden door S.V. Hoofddorp in kader 90-jarig bestaan voetbalvereniging

Op woensdag 13 december wordt door vrijwilligers van de club, de kantine van S.V. Hoofddorp geheel omgetoverd tot sfeervol restaurant. Samen met- en onder leiding van de professionele kok van Resto van Harte, bereiden zij vanaf het middaguur een fantastisch kerstdiner voor 90 ouderen uit Hoofddorp. Naast enkele seniore leden van de club zijn ook kwetsbare inwoners uit Hoofddorp uitgenodigd. Zij wonen soms al hun gehele leven in Hoofddorp en voelen daarom eenzelfde binding met de lokale gemeenschap als S.V. Hoofddorp.

De uitgenodigde gasten arriveren vanaf 16.30 en worden dan begroet met een welkomstdrankje om op informele wijze kennis te maken met elkaar en met de vrijwilligers. Het kerstdiner begint om 18.00 en duurt tot ca. 20.00 uur. Voor muzikale omlijsting in kerstsfeer is gezorgd.

Grote club vrijwilligers

De club vrijwilligers die het kerstdiner bereiden, bestaat uit een groep van ca. 30 leden uit alle geledingen van de club, waaronder bestuursleden, trainers, voetballers/sters, wedstrijdsecretarissen en vele andere clubleden, die geheel belangeloos hun medewerking verlenen en veelal een verlofdag opgenomen hebben bij hun werkgever. Naast hun hulp bij het voor één dag omtoveren van de kantine tot sfeervol restaurant en het bereiden van het kerstdiner, treden de vrijwilligers voor de gasten ook op als tafeldame of -heer.

Het feestelijk kerstevenement van S.V. Hoofddorp wordt mede mogelijk gemaakt door de waardevolle bijdragen van haar lokale partners Haarlemmermeerverhuur, JUMBO Hofman, Leodoor Bloembinderij en Den Boer Business Travel Services. Door de eveneens onmisbare inzet van de lokale afdelingen van het Rode Kruis, de Zonnebloem en S.V. Hoofddorp-vrijwilligers is een fantastisch evenement gegarandeerd, waardoor alle betrokken sponsors, vrijwilligers, maatschappelijke organisaties en genodigden symbolisch met elkaar worden verbonden.

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: