Nog meer prijzen 433 magazine voetbaltoernooi

02 december 2018

0

Tweede prijs, FairPlay-prijs en Zuur-prijs uitgereikt

Tweede prijs

Afgelopen zaterdag heeft de JO14-2 de 2e prijs van het 433 magazine-toernooi in ontvangst genomen. Na een pittige voetbal wedstijd verzamelde het team, na een frisse fietstocht en met veel trek, bij het Hoofddorps Friethuis. Daarmee werd daar met veel enthousiasme en patatje + milkshake in ontvangst genomen en genuttigd. S.V. Hoofddorp bedankt Richard en Sharon Biesma voor sponsoring van het 433 magazine toernooi en deze heerlijke prijs voor de JO14-2.

Fairplay-prijs

De FairPlay prijs was er voor twee teams, die hadden deelgenomen aan het S.V. Hoofddorp 433 Magazine Toernooi. In overleg met de toernooi commissie is besloten de beide FairPlay prijzen dit jaar uit te reiken aan de beide deelnemende meiden teams, MO15-1 en MO17-1. MO15-1 nam deel aan de JO13 poule en MO17-1 aan de JO14/JO15 poule. De toernooi commissie hoopt ook voor komend jaar weer op vertegenwoordiging vanuit de MO15 en MO17 te kunnen rekenen. Onze dank is voor de firma Kesbeke voor hun bijdrage aan het altijd gezellige 433 magazine toernooi.

Zuur-prijs

Tenslotte werd de 433 magazine toernooi zuurprijs uitgereikt aan de JO15-3 van SV Hoofddorp. Helaas werd dit team tijdens deelname aan de 3e poule avond getroffen door vele blessures waarmee men afhankelijk was diverse invallers. Hierdoor kon het team de winst tegen de JO5-2 helaas niet vasthouden en verloor uiteindelijk met 4-1 de veldwedstrijd. De zuurprijs maakt echter weer een hoop goed! Onze dank is voor de firma Kesbeke voor hun bijdrage aan het altijd gezellige 433 magazine toernooi.Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: