Spannend 4-3-3 Magazine Toernooi begonnen

03 oktober 2017

Winnaars bekend

Met veel enthousiasme bij spelers, ouders, scheids- en grensrechters, coaches en leiders is op maandag 2 oktober het 433 Magazine toernooi begonnen. Na een spannende strafschoppenserie kon van start gegaan worden met de wedstrijden. Nadat de JO12-3 de penaltyserie had gewonnen werd de wedstrijd op overtuigende wijze gewonnen door de JO12-2. De spelers van de JO12-3 deden er wel van alles aan om meerdere doelpunten te voorkomen maar door goed combinatievoetbal en een paar prachtige afstandsdoelpunten stond het team van JO12-2 als snel op achterstand. In de 2e helft was de strijdlust van JO 12-3 nog steeds volop aanwezig en door goed verdedigen werden nog aantal doelpunten voorkomen.

De 2e wedstrijd was een stuk spannender en liet de JO12-2 opnieuw zien dat ze tegen het team JO12-3 goed stand konden houden door continu door te jagen. Helaas kon de keeper de 1-0 niet voorkomen na mooie safe en waren het prachtige aanvallen van JO12-3 met mooie doelpunten. De eer kon door de JO12-2 worden gered door een prachtige lob nadat de keeper te ver was uitgelopen. Een mooie wedstrijd welke op en neer ging en de vele ouders langs de lijn van genoten.

Voor de 3e wedstrijd stond er nog veel op het spel omdat het team van JO12-3 veel doelpunten zou moeten maken om de winnaar van de avond te kunnen worden. Dit was een moeilijke opgave en ondanks prachtige 1e doelpunt met afstandsschot bleek het moeilijk om te scoren omdat de JO12-3 er alles aan deed om doelpunten te voorkomen. Uiteindelijk eindigde de score op 0-4 en bleek dit net niet genoeg voor de finaleronde.

Na afloop waren Koen (keeper JO 12-3), Ruben (JO12-2) en Quinn (JO13-2) na afloop zeer enthousiast omdat ze lekker hebben kunnen voetballen en het ook bijzonder is om ’s-avonds een toernooi te mogen spelen.

We willen iedereen bedanken voor de mooie wedstrijden en de sportiviteit om er met elkaar een geslaagde avond van te maken. Op de foto de winnaars van de eerste ronde JO12-2

De resultaten

JO 12-2 JO 12-3  PENALTIES 2-4 / wedstrijd 7-0