Zondag 1 wint van naaste concurrent Hillegom: 2-3!

23 april 2019

0

Zondag 1 pakt belangrijke punten bij Hillegom.

Na de laatste weken te weinig te hebben gekregen, hebben onze jongens tijdens het bezoekje aan nummer voorlaatst Hillegom een goed resultaat neergezet. 2-3 overwinning. Eindelijk weer eens een lekkere uitslag voor de ploeg van Jethro Abram.

Zeker in de eerste helft waren wij de bovenliggende partij, maar moesten we twee keer een achterstand ongedaan maken. Nadat Hillegom de score opende, trok Revelino Vermeer de stand gelijk door een individuele actie te besluiten met een schot in de kruising. Hillegom kwam snel weer opnieuw aan de leiding, maar nog voor de rust werd ook die treffer weggepoetst. Na goed doorzetten van Mohamed Chih tekende Kobina Plange voor de 2-2.

Twaalf minuten voor tijd kwamen onze jongens voor het eerst aan de leiding. De jonge Milliano Groenbarst (oorspronkelijk Onder-19) kon zijn invalbeurt niet bekronen met een treffer, maar in de rebound knalde Sven Wierda de bal via de onderkant van de lat alsnog binnen.

“Daarna was het echt tegenhouden. Vrouwen en kinderen eerst, we hebben echt gewerkt als leeuwen”, blikte Abram terug. “Een paar zaten er echt doorheen. Het was alsof wij de laatste tien minuten met een paar man minder hebben gespeeld.” De krappe marge bleek voldoende om over de streep te trekken. Door deze zege staan we nu vier punten boven de nacompetitiestreep. “Ik denk dat we nog drie punten nodig hebben, maar dan ga ik er wel vanuit dat de straf voor AGB blijft staan.” aldus Jethro Abram.

Bron: Het Amsterdamsche Voetbal

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: