7 vs 7 - 35+ toernooi

26 maart 2019

A.s. vrijdag wordt er op ons complex een 7vs7 35+ toernooi georganiseerd.

Als S.V. Hoofddorp streven wij ernaar om iedereen een leven lang van voetbal te laten genieten. Naast ons reguliere competitievoetbal, dat met name in 11 tegen 11 vorm wordt gespeeld, willen wij ook 7x7 voetbal aanbieden.

Bij deze voetbalvorm spelen twee teams van zeven spelers op een half veld tegen elkaar. Ideaal voor teams die geen 11 spelers op de been kunnen brengen en ideaal voor spelers die hun lichaam iets minder willen belasten. Want; hoe oud je ook bent: voetbal gaat nooit uit je bloed. Niet het presteren staat centraal, maar juist het lekkere voetballen op een recreatieve manier. Samen met leeftijdsgenoten.

Deelnemers a.s. vrijdag zijn UNO, Overbos en twee teams van S.V. Hoofddorp. De teams van Hoofddorp bestaan voornamelijk uit vaders, leiders, trainers van S.V. Hoofddorp. Eerste wedstrijd is om 20 uur op veld 2. De teams spelen ieder 3 wedstrijdjes van ca. 25 minuten. Komt allemaal voor de gezelligheid kijken, de kantine is open!

Geïnteresseerden, die in de nabije toekomst ook mee willen doen, kunnen zich melden bij Dennis Grimbergen en/of Steve Wiersma.