Sectie Communicatie & PR is op zoek naar jou!

12 februari 2019

Wij zijn op zoek naar 1 of meerdere reporters die het leuk vinden om verslag te doen van de wedstrijden van onze vlaggenschepen.

S.V. Hoofddorp 1 (zondag) speelt de competitiewedstrijden op zondag. Wanneer er thuis wordt gespeeld beginnen de wedstrijden 14:00, bij uitwedstrijden kan dit nog wel eens verschillen maar ligt het vaak wel rond die tijd. Vind jij het leuk om te schrijven over voetbal en ben je bereid om jouw schrijfkunsten los te laten op de wedstrijden van S.V. Hoofddorp 1 (zon)? Neem dan contact op met Onur Ozyigit, Sectie Communicatie & PR via 0653134782 of mail naar communicatie@svhoofddorp.nl.

Sectie Communicatie & PR is verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van S.V. Hoofddorp en is daarom ook actief op meerdere gebieden binnen en buiten de vereniging. Heb je interesse om actief te zijn voor S.V. Hoofddorp, en wil je het team “Communicatie” versterken? Neem dan snel contact met ons op.