Train de Trainer cursussen

16 oktober 2019

0

Geef je op voor de train de trainer cursus voor trainers vanaf 2e jaars Benjamini's t/m teams JO/MO 12 spe(e)l(st)ers

Doelgroep: je vindt het leuk of het lijkt je leuk om de jongens/meisjes van sv Hoofddorp (6 t/m 12 jaar) training te geven. Je wilt ze graag de basis van het voetbalspelletje bijbrengen en plezier met ze maken.

Je doet dit al een aantal jaar, je bent dit jaar als trainer of assistent-trainer begonnen, of je bent van plan dit binnenkort te gaan doen. En je wilt hiervoor graag een korte cursus volgen waardoor je nog beter in staat

bent om jouw trainingen en coaching vorm te geven. Herken je jezelf in deze omschrijving? Geef je dan nu op voor de sv Hoofddorp train-de-trainer cursus voor trainers en trainsters van de 2e jaars Benjamini's t/m JO/MO 12 teams.

Instructeur en organisatiede instructeur tijdens deze cursus is Martijn Blijleven, naast onze Hoofd jeugdopleiding tevens oprichter van onze partner-organisatie voetbalschool SoccerXperience. Martijn verzorgt de technisch-inhoudelijke kant van de trainingen. Voor de organisatie op de cursusavonden zelf wordt hij ondersteunt door Inge de Graaf-Oudhuis (Jeugdsecretaris sv Hoofddorp). Deze cursus is de afgelopen 3 seizoenen gewaardeerd met een 9!

Cursusinhoud en - dataDeze cursus bestaat uit 6 cursusavonden van 3 uur per avond. Hierbij wordt ingegaan op de vaardigheden en concentratieboog die je van kinderen in de verschillende leeftijden kunt verwachten. Een groot deel van de cursus bevinden we ons op het veld om zelf voorbereide trainingen te geven aan sv Hoofddorp teams van verschillende leeftijden en daar van te leren. Bijna alle avonden kennen derhalve een theorie gedeelte binnen en een praktijkgedeelte buiten.

Na elke cursusavond kun je het geleerde in de praktijk brengen bij je eigen team en krijg je een huiswerkopdracht mee. Verder is er geen zelfstudie nodig.

De cursusavonden zijn altijd op vrijdagavond van 18.30u tot 21.30u. De curusdata zijn: 25 oktober (herfstvakantie), 8 november, 29 dovember, 13 december, 17 januari, 7 februari

Cursuslokatiebij sv Hoofddorp (instructieruimte en KG 2)

KostenAan deze cursus zijn geen kosten verbonden. Wel verwachten we van je dat je tenminste 5 van de 6 cursusavonden aanwezig bent. Alleen dan ontvang je aan het einde van de cursus het cursuscertificaat.

Inschrijving: er is een beperkt aantal cursusplaatsen beschikbaar. Schrijf je daarom zo snel mogelijk in, want vol = vol. Dit doe je door een mail te sturen aan svh-jeugdsecretaris@kpnmail.nl Vermeld erbij svp je mobiele telefoonnummer en welk team je traint.

Mocht je eerst meer informatie willen, dan kun je een mailbericht sturen aan ditzelfde emailadres.

Met sportieve groet, mede namens het jeugdbestuur van sv Hoofddorp,

Martijn Blijleven (HJO sv Hoofddorp en SoccerXperience) en Inge de Graaf-Oudhuis (jeugdsecretaris sv Hoofddorp)

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: