Adressen ledenadministratie

Opzegging Lidmaatschap S.V. Hoofddorp

Wilt u stoppen met voetballen bij S.V. Hoofddorp ? U wordt vriendelijk verzocht zo spoedig mogelijk en uitsluitend schriftelijk uw lidmaatschap op te zeggen bij de ledenadministrateur van S.V. Hoofddorp, Hans Mols, Jane Addamsstraat 82, 2131 VV Hoofddorp of via e-mail h.mols@svhoofddorp.nl.

Bij een opzegging van het lidmaatschap na 1 september is voor het nieuwe seizoen de volledige contributie verschuldigd.

Overschrijvingen

Alle overschrijvingen bij de KNVB worden digitaal behandeld, dus geen blauwe overschrijvingsformulieren meer.
Overschrijven verloopt dus niet meer zo chaotisch als vroeger, tegenwoordig gaat dit proces automatisch.

Hoe is de procedure ?

- De speler/speelster meldt zich uiterlijk 15 juni bij zijn/haar nieuwe vereniging
- De speler/speelster vult een aanmeldingsformulier in bij zijn/haar nieuwe vereniging
- De speler/speelster geeft zijn/haar relatiecode van de KNVB door aan zijn/haar nieuwe vereniging
- De nieuwe vereniging verwerkt de gegevens in Sportlink t.b.v. een overschrijving
- De oude vereniging geeft akkoord indien er geen financiële belemmering is
- Na akkoord van de oude vereniging is de overschrijving voltooid.

Voor informatie kun je contact opnemen met jouw wedstrijdsecretaris.

Adreswijzigingen

Voor een correcte ledenadministratie bij S.V. Hoofddorp en bij de K.N.V.B. wordt u vriendelijk verzocht uw adreswijzigingen uitsluitend schriftelijk door te geven aan de ledenadministrateur van S.V. Hoofddorp, Hans Mols, Jane Addamsstraat 82, 2131 VV Hoofddorp of per email h.mols@svhoofddorp.nl.