Kledingvoorschriften

Wat is ons wedstrijdtenue?

Het bestuur heeft een uniforme kledinglijn voor de gehele vereniging ingesteld. Met deze kledinglijn zal S.V. Hoofddorp zich onderscheiden van andere verenigingen en is het voor leden en sponsors nog aantrekkelijker om bij onze vereniging te horen ! De kledinglijn van S.V. Hoofddorp is van het kledingmerk ERREA en houdt in dat alle spelers / speelsters / teams van de vereniging verplicht in een uniek wedstrijdtenue hun wedstrijden spelen. De clubkleuren van onze vereniging zijn rood, wit en blauw. Het tenue bestaat uit een effen rood shirt, effen witte broek en effen blauwe kousen. Shirt en broek zijn voorzien van het officiële logo van S.V. Hoofddorp. Alle leden van jeugd en senioren zijn bovendien verplicht over een wit reserveshirt te beschikken. Indien een team reserveshirts / reservetenues in afwijkende kleuren wenst aan te schaffen, dient vooraf toestemming aan het bestuur gevraagd te worden. Contactpersoon is Hans Mols, h.mols@svhoofddorp.nl.

Van bovenstaande kledingvoorschriften kan niet worden afgeweken.

De “S.V. HOOFDDORPSHOP”

De aankoop van wedstrijdkleding en overige S.V. Hoofddorp-artikelen kan alleen in onze eigen “S.V. Hoofddorpshop”, die elke zaterdag van 10.00 – 12.00 uur geopend is op de 1e verdieping van ons clubgebouw. Ga voor de aanschaf van de verplichte Errea-kledinglijn naar de “S.V. Hoofddorpshop”.

Wie zijn de selectieteams?

S.V. Hoofddorp zorgt voor een compleet wedstrijdtenue voor de wedstrijden van Zondag-1, Zondag-2, Zondag-3, Zaterdag-1, O19-1 (zat.), O17-1 (zat.), O17-2 (zat.), O15-1, O15-2, O14-1, O13-1, O13-2, O12-1. De wedstrijdtenues zijn conform de kledinglijn van S.V. Hoofddorp van het merk ERREA. De vereniging is eigenaar van de in bruikleen verstrekte wedstrijdkleding aan bovengenoemde teams en heeft daar dus ook een zorgplicht in. Via een officiële loting van de hoofdsponsors van de vereniging wordt voor aanvang van elk seizoen bepaald welke bedrijven op de voor- en achterzijde van de wedstrijdshirts gedrukt zullen worden.

Aanschaf kledingpakket door jeugdspelers selectieteam

Om de uniformiteit van de jeugdselectieteams van S.V. Hoofddorp te optimaliseren, is in de Algemene Ledenvergadering uitgebreide informatie verstrekt over een door het bestuur ingediend voorstel om de jeugdspelers welke opgenomen zijn in alle selectieteams van O9 t/m O19 verplicht een kledingpakket aan te laten schaffen. Dit pakket zal bestaan uit een presentatiepak (m.u.v. O9 t/m O11), een werkpak, een spelerstas en een trainingstenue uit de ERREA-kledinglijn van S.V. Hoofddorp. De kleding wordt geleverd in de eigen maat, zullen worden voorzien op de jacks en de trainingsshirts met het officiële S.V. Hoofddorp-logo en op de jacks en broeken van de pakken zullen de initialen worden gedrukt van de betreffende jeugdspeler. Het bestuur heeft voor het speciale kledingpakket gekozen, omdat alle geleverde spullen dan direct eigendom worden van de jeugdspeler. Als een jeugdspeler de komende seizoenen in de selectie blijft spelen, dan hoeft niet elk seizoen opnieuw een kledingpakket aangeschaft te worden. Zodra de spullen door de jeugdspeler nog gebruikt kunnen worden, is nieuwe aanschaf niet aan de orde. Het Hoofd Jeugd Opleidingen en de Technisch Jeugd Coördinatoren regelen voor aanvang van het seizoen de aanschaf van de kledingpakketten.

Aanschaf kledingpakket door jeugdspelers breedtesportteam

Alle jeugdspelers en jeugdspeelsters, die niet in de genoemde jeugdselectieteams spelen, kunnen natuurlijk ook het kledingpakket (of artikelen daaruit) aanschaffen. Dit is voor jeugdleden uit de breedtesportteams dus niet verplicht.

Kledingsponsoring van breedtesportteams jeugd en senioren

Indien een team de beschikking c.q. de schenking krijgt van sponsormateriaal en daarmee wenst over te gaan tot het dragen van shirtreclame, dan dient hiervoor vooraf toestemming aan het bestuur gevraagd te worden. Contactpersoon is Hans Mols, h.mols@svhoofddorp.nl. Het bestuur verplicht de sponsors van nieuwe wedstrijdkleding, presentatiepakken, werkpakken, coachjassen, regenjacks, spelerstassen etc. de artikelen aan te schaffen uit de ERREA-kledinglijn van de vereniging. Ook hier geldt dat niet kan worden afgeweken van de kledingvoorschriften ! Het bestuur eist van de sponsor complete en representatieve sponsormaterialen en heeft in het geval van specifieke wensen en/of situaties betreffende sponsoring van wedstrijdkleding e.d. duidelijke richtlijnen vastgesteld. Indien hierover meer informatie gewenst is, dan kunt u contact opnemen met contactpersoon Hans Mols.

Sposorbijdrage bij aanchaf nieuwe wedstrijdkleding e.d.

Het bestuur heeft besloten om sponsors die nieuwe wedstrijdkleding e.d. met daarop gedrukt hun sponsoruiting(en) verstrekken aan een jeugd- of seniorenteam,verplicht een financiële bijdrage van € 100,00 excl. 21% btw te laten betalen aan S.V. Hoofddorp. Tenslotte wordt via onze vereniging reclame gemaakt voor en door de sponsor en net als in andere sponsoruitingen binnen de vereniging moet daar een financiële bijdrage voor onze clubkas tegenover staan. Indien een sponsor hieraan niet wenst te voldoen, dan zal het bestuur geen toestemming geven aan de sponsor en het betreffende team voor het dragen van zijn sponsoruitingen. De door een sponsor ter beschikking gestelde wedstrijdtenues aan een team en / of de door een sponsor ter beschikking gestelde materialen aan een team blijven te allen tijde het eigendom van de sponsor c.q. het betreffende team.