HYDE PARK

Hyde Park House

Binnenkort opent Hyde Park house. Ervaar hier hoe het is om in Hyde Park te wonen. Waan u in de wereld van betaalbare luxe en het plezier van zorgeloos wonen.
Wilt u alvast een voorproefje hoe mooi u straks kunt wonen in Hyde Park? Kom dan langs in ons Hyde Park House. Onze verkoopadviseurs leiden u rond langs de modelwoningen en diverse showrooms waar u zich kan laten adviseren door interieurarchitecten. Ook is er een hypotheekadviseur om de financieringsmogelijkheden te bespreken.

Premium wonen

Wonen in Hyde Park staat voor zorgeloos leven. Hier moet u vooral genieten. Wilt u dat uw boodschappen thuis voor u klaar staan of dat uw kleren worden opgehaald en gestoomd? Dit wordt allemaal geregeld met Premium Wonen, waardoor u nog meer kunt genieten van het leven in Hyde Park. Meer informatie over deze exclusieve service krijgt u in het Hyde Park House.

De architectuur van Hyde Park

Hyde Park staat voor internationale architectuur. Architect Winy Maas van het gerenommeerde architectenbureau MVRDV tekende het sprankelende masterplan van Hyde Park. Diverse internationale toparchitecten ontwerpen in Hyde Park de appartementencomplexen, onder meer het vermaarde MVSA, Team V, MVRDV, Barcode en Studioninedots.

Ligging & faciliteiten

Pal naast de deur een stadspark, binnen- en buitentennisbanen. Direct gelegen aan het NS station, op steenworpafstand van de Zuidas en Schiphol en op loopafstand van het winkelcentrum.
In Hyde Park komen onder andere de volgende faciliteiten: wellness, spa, fitness, restaurants, supermarkt, kapper, hotel, traiteur, cafés, winkels, speeltuinen en medisch centrum.

Hyde Park collection

U kunt gebruik maken van onze woonklaar pakketten. Onze interieurdesigners kunnen u hierin adviseren. Veel van de opties kunt u namelijk meenemen in de hypotheek, zodat uw financiërings­mogelijkheden groter zijn.
 Nieuwsgierig naar Hyde Park?

Schrijf u nu in om op de hoogte te worden gehouden van de laatste ontwikkelingen.
Tevens schrijft u zich ook meteen in als geïnteresseerde.
Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar, via de mail en via Whatsapp.