Hoofddorp 8 maakt het spannend!

24 november 2017 - verslag van Hoofddorp s.v. 8

0

Vriendenteam levert strijd tot de laatste minuut

Voorafgaand aan zondag 19 november stond Hoofddorp 8 met maar 2 punten achter koploper HYS 3, op een solide 4de plek in de competitie.

Natuurlijk willen de jongen van hoofddorp 8 ook dit jaar weer meedoen voor het kampioenschap. Daarom moest er ook vandaag weer gewonnen worden!

Bloemendaal 3 stond al klaar om ingemaakt te worden. Althans dat dachten de jongens van hoofddorp 8. Het verliep allemaal wat anders.

Bloemendaal bleek een stugge, fysiek sterke tegenstander te zijn. Hoofddorp kreeg echter toch veel kansen in de eerste helft, en dat leidde tot de 1-0 voor Hoofdorp van ….  

De mannen van Bloemendaal bleken uiterst effectief te zijn in het afmaken van hun kansen. Met 2 kansen voor rust, stond het onverdiend 1-2 voor Bloemendaal.

Met een heerlijk kopje thee en wat limonade in de rust, dacht Hoofddorp weer helemaal opgeladen te zijn om Bloemendaal de das om te doen.

Het was alleen na een onoplettendheid van de verdediging al 5 minuten 1-3 voor Bloemendaal! De koppies gingen al hangen bij de jongens van Hoofddorp.

Gelukkig gebeurde dit niet bij middenvelder Niels Bakker en de keeper van Bloemendaal. Na een rollertje van Bakker van 30 meter afstand, besloot de keeper de bal langs zich te laten rollen… 2-3!

Iedereen geloofde weer in de winst, zo gebeurde ook. Na een schitterend schot in de kruising van Tim Pullens vanaf de zijkant van het veld, stond het weer 3-3. We konden de overwinning al ruiken.

Na wat tactische wissels van de coach, bezweek Bloemendaal eindelijk aan de druk van Hoofddorp. Niels Bakker, de terechte man of the match scoorde vlak voor tijd weer: 4-3!

Hard gevochten en een goede overwinning van Hoofddorp 8!

 

Tim Peters