Business Models Inc.

Wat we doen

We zijn een internationaal strategie & design consultancy bureau en helpen corporate organisaties, ondernemers en startups met het innoveren van hun business model en het ontwerpen van een strategie voor de toekomst. In 2009 opgericht door Patrick van der Pijl, producer van de wereldwijde bestseller Business Model Generatie.
 

Over Business Models Inc.

Business Models Inc. is een internationaal strategie & design consultancy. Het helpt (corporate) organisaties, ondernemers en startups met het innoveren van hun business model en het ontwerpen van een strategie voor de toekomst. Onze aanpak is vernieuwend, visueel, verfrissend en maakt gebruik van design thinking technieken en co-creatie. Alles is gericht op het leveren van concrete resultaten om groei in organisaties te versnellen en een duurzame en succesvolle toekomst te realiseren.

Patrick van der Pijl, CEO en oprichter van Business Models Inc., produceerde in 2009 de wereldwijde bestseller Business Model Generatie, geschreven door Alexander Osterwalder en Yves Pigneur. Met ons netwerk van internationale partners, helpen we organisaties wereldwijd met het innoveren van hun business model, gebruikmakend van het Business Model Canvas en andere visuele templates. We helpen klanten anders naar hun business (model) te kijken, kansen te zien en deze te pakken.

LEES MEER

Not a traditional consultancy

Wij zijn strategy designers en creative designers met een achtergrond in innovatie, strategie en verander-management. We combineren business en design in een nieuw business model voor consultancy.

LEES MEER:

Book: Business Model Generatiom

Wereldwijde bestseller Business Model Generatie: een handboek voor visionairs, game changers en uitdagers, geschreven door Alex Osterwalder, geproduceerd door Patrick van der Pijl.
1 miljoen verkochte exemplaren.

LEES MEER:

 

Klik hier om naar de website te gaan van Business Models Inc.