Inzamelen oud papier

26 mei 2016

Sinds mensenheugenis wordt bij onze vereniging oud papier en karton ingezameld in de papiercontainers op onze parkeerplaats Hoe komt het toch, dat de afgelopen jaren het aantal ingeleverde kilo’s sterk is terug gelopen ? In onze topjaren was het meer dan 400.000 kg. per seizoen, nu in de laatste seizoenen nog maar slechts de helft ! De parkeerplaats is altijd bereikbaar, de papiercontainers zijn altijd “open”, kranten, tijdschriften en reclamefolders worden nog steeds in uw brievenbus gedaan, kortom “de papierberg” is in elk huishouden nog altijd aanwezig. Maar waarom dan niet afvoeren naar onze papiercontainers ? Uw oude kranten, tijdschriften, reclamefolders etc. leveren nog steeds extra veel geld op voor onze clubkas. En zeg nu zelf, makkelijker geld verdienen dan met inleveren van uw oud papier is bijna niet mogelijk. Dus beste mensen, als u naar onze vereniging komt, neem uw oud papier mee naar onze papiercontainers. En wilt u dit ook vragen aan familie, buren en vrienden ?