Nieuwe procedure: Hoe kun je overschrijven

26 mei 2016

M.i.v. het seizoen 2016-2017 is het niet meer nodig om bij een verzoek tot overschrijving de (blauwe) overschrijvingsformulieren (incl. spelerspas) in te vullen en naar de KNVB te zenden. Elke speler/speelster in het amateurvoetbal kan vanaf heden de overschrijving digitaal laten regelen door zich te melden bij de nieuwe vereniging met spelerspas van de huidige vereniging en/of met KNVB-relatienummer. De nieuwe vereniging meldt de speler/speelster aan bij de KNVB via Sportlink Club (digitale ledenadministratie van de Bond). Indien de oude vereniging een blokkade op het betreffende lid in Sportlink Club heeft ingevoerd, is overschrijving niet mogelijk tot dat de speler/speelster bij zijn oude vereniging aan alle verplichtingen heeft voldaan. Informatie over overschrijvingen van en naar S.V. Hoofddorp kun je krijgen bij jouw wedstrijdsecretaris.