Inzamelcontainer voor gebruikte schoenen en kleding

26 mei 2016

“Geef gebruikte schoenen en kleding een nieuwe kans”

Onder deze slogan worden schoenen en kleding ingezameld ten behoeve van hergebruik. Op ons sportcomplex is voor dit doel een blauwe inzamelcontainer geplaatst vlakbij de rode trap naar het wedstrijdsecretariaat. Wat mag wel en wat mag niet in de container ? Wel: draagbare kleding, draagbare schoenen per paar gebonden, pluche knuffels, badlinnen, dekens. Niet: beschadigde, besmeurde, natte en gescheurde kleding, kledingresten en alles wat niet op kleding lijkt. Voor alles geldt aanbieden in gesloten zak !

U kunt dus op een nette manier van uw oude kleding en schoenen afkomen bij S.V. Hoofddorp en hierbij is een mooie bijkomstigheid, dat onze vereniging een financiële vergoeding ontvangt van de inzamelaar voor elke ingezamelde kilo kleding en schoenen !