'Inloopspreekuur' bestuur / jeugdbestuur

26 mei 2016

De bestuursleden en de wedstrijdsecretarissen van jeugd en senioren staan altijd weer voor U klaar, ook de komende voetballoze maanden. Iedere maandagavond zijn zij vanaf 19.30 uur aanwezig in de bestuurskamer en in het wedstrijdsecretariaat om uw problemen, vragen, e.d. met ons te komen bespreken. Blijf niet rondlopen met uw vragen / problemen, maak er geen kantinepraat van en ga geen onpersoonlijk e-mailverkeer op touw zetten, maar meldt u gewoon bij het bestuur of jeugdbestuur en wij gaan met elkaar om tafel zitten om het op te lossen. En mocht u op maandagavond verhinderd zijn, dan kunt u altijd een afspraak maken op één van de andere dagen met één van de bestuursleden en/of wedstrijdsecretarissen.