Hoofddorp 8 maakt geen aanspraak op revanche

07 november 2017 - verslag van Hoofddorp s.v. 8

Spel behaalt helaas opnieuw niet het gewenste niveau

Na de eerdere nederlaag tegen Hys 2 was Hoofddorp 8 gemotiveerd om van Hys 3 te gaan winnen. Na een korte warming up begonnen we aan de wedstrijd. Gelijk stond Hoofddorp 8 onder druk en dit resulteerde in een schot van Hys dat door de lat gekeerd werd. Menig ploeg zou wakker schrikken en de mouwen opstropen na zo een kans. Helaas was dat bij Hoofddorp 8 niet het geval. De duels werden niet aangegaan waardoor de tegenstander met speels gemak kon voetballen. Dit leidde dan ook tot de 1-0 en niet veel later volgde ook de 2-0. Na dit doelpunt vond er een tactische formatie verandering bij Hoofddorp plaats om zo het goed spelende Hys te bestrijden. Al gauw ontstonden er hier en daar wat voetballende mogelijkheden, maar tot echt grote kansen kwam het nog niet. Aan het begin van de tweede helft was er iets meer strijd te zien. Maar al gauw werden de foutjes door Hys afgestraft en liepen ze uit naar 4-0. Tot slot viel de 5-0 ook nog nadat de rechtshalf een bal gaf zoals Daley Blind hem op Robin van Persie gaf op het WK 2014. De spits maakte dankbaar gebruik van deze bal en wipte hem mooi over de Hoofddorpse keeper heen. Volgende week de uitwedstrijd tegen DSS en hopelijk kunnen we daar onze eer herstellen.

Jurre